Home » Despre noi

Maranteck - Distribuitor Usi Garaj sectionale si industrialE

Usi garaj - pentru masina dumneavoastra - "un aspect placut si modern casei tale!"
 Daca sunteti o persoana care aprecieaza confortul, estetica si nu in ultimul rand siguranta, usile de garaj EcoTor au fost inventate pentru dumneavoastra!
 Firma Maranteck are placerea de a va oferi o gama variata de usi de garaj:
 Usi garaj sectionale
Usi garaj basculante
 Usi garaj de tip rulou
 Usi garaj industriale
Usile de garaj sectionale rezidentiale - Usile de garaj EcoTor sunt o combinatie de panouri marca Costa - Spania, si accesorii marca FlexiForce - Olanda.
Panourile usilor de garaj EcoTor sunt confectionate din tabla de otel zincat in strat dublu, intre care este spuma poliuretanica injectata, termoizolanta de 4 cm in vederea obtinerii unui transfer termic minim. Panourile sunt tratate impotriva coroziunii, sunt vopsite in camp electrostatic, nu se decoloreaza si sunt rezistente la intemperii.
Culorile standard sunt: alb si marou dar puteti alege din 190 de culori (conform paletei RAL) culoarea cea mai potrivita casei Dvs. Cei care doresc un aspect rustic pot opta intre usi garaj cu imitatie de lemn pe stejar auriu, nuc si mahon.
In ceea ce priveste modelul usilor de garaj, puteti alege intre modelul casetat si cel striat.
 Sistemele de rulare si echilibrare garanteaza siguranta in timpul manevrarii usilor de garaj. Sinele de rulare sunt fabricate din otel galvanizat, iar arcurile de torsiune sunt garantate pentru un minim de 25.000 de cicluri de deschideri.
 Etanseitatea usilor de garaj este garantata de garniturile de cauciuc de pe intreg conturul usii.
Optional se pot alege pentru usile de garaj: geamuri cu diferite modele, grile de aerisire, usi pietonale incorporate etc. Actionarea se poate realiza manual sau electric ( cu telecomanda )
 
Usi de garaj - Basculante - Usile basculante sunt fabricate din otel zincat de 0,6 mm, vopsit in camp electrostatic, actionarea lor poate fi manuala sau electrica ( cu motor si telecomanda )
Usile au in in dotare brate pentru balansare, pivoti de culisare cu rulmenti etc.
 

Usi de garaj de tip rulou - Usile de garaj tip rulou se potrivesc in locatiile unde spatiul este restrans si nu pot fi instalate caile de rulare pentru usa sectionala. In comparatie cu usile sectionale, cele de tip rulou au lamele metalice mai inguste care se ruleaza intr-o "caseta".

Usi de garaj industriale sectionale Usile industriale sectionale marca EcoTor sunt din panouri tip sandwich cu grosimea de 40 mm marca Costa - Spania si accesorii FlexiForce - Olanda. Usile industirale sectionale reprezinta cea mai performanta solutie in mediu industrial pentru accesul in cladirile de mari dimensiuni, cum ar fi depozite, spalatorii auto, service-auto etc.
 Usile sectionale optimizeaza activitatea in interiorul intreprinderii prin timpul redus si simplitatea actionarii lor - ele sunt disponibile atat in varianta manuala, cat si in varianta automata.
Usile industriale au sisteme de deschidere ce necesita un buiandrug de minim 350 mm.
Etanseitatea usilor este asigurata de garnituri de cauciuc, usile dispun de o gama completa de accesorii de siguranta.